RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Colageterna pentru articulatii, par, piele, unghii - 3 la pretul de 2

197.80lei cantitate
Greutate: 0.500kg

Supliment alimentar
Doza zilnică recomandată: 4 capsule pe zi
Un pachet conține 90 de capsule
Fabricat in Spania
Greutate neta: 68,4g - 90 capsule

Set de 3 pachete la pretul de 2!

Riduri? Riduri fine? Căderea și ruperea părului? Unghii fragile? Dureri articulare? Toate acestea sunt simptome ale pierderii de colagen.

Știați că colagenul este cea mai abundentă proteină din organism?

Colagenul se găsește în piele, ligamente și tendoane, inclusiv oase și cartilaje.

De asemenea, este proteina care este responsabilă pentru aspectul tineresc și strălucitor al pielii, rezistența și aspectul părului și unghiilor.

În medie, o persoană pierde 1,5% colagen în fiecare an. Dar dacă faceți mult plajă, fumați sau țineți dietă des, sunt șanse să pierdeți și mai mult colagen.

Și ce înseamnă mai puțin colagen? Riduri pe față, piele lăsată pe față și pe corp, celulită, unghii slabe, părul care crește mai încet și își pierde strălucirea, căderea părului, durere și slăbiciune la nivelul articulațiilor și oaselor, care se rezumă la un singur lucru: îmbătrânirea.

Vă prezentăm COLAGETERNA, capsule de colagen hidrolizat care redau tinerețea pierdută în timp. COLAGETERNA intinereste si imbunatateste fermitatea pielii, intareste parul si genele din folicul, prevenind pierderea acestora si stimuland cresterea lor, intareste unghiile, facandu-le mai ferme si mai puternice. Colagenul din mușchi le conferă fermitate, prevenind apariția celulitei, a pielii moale și a vergeturilor și este prezent și în oase, ligamente și articulații, ajutând la repararea țesutului cartilajului, care ajută la sănătatea oaselor, prevenind osteoporoza și reducând articulația. durere. Luând doar 4 capsule pe zi, veți simți diferența săptămână după săptămână!

produse similare