RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Set papuci Stepluxe si Veno Green

149.99lei cantitate
Greutate: 0.400kg

Obțineți acum un set de papuci Stepluxe pentru picioare obosite și cremă pentru vene varicoase pe bază de plante Veno Green și economisiți.

Papuci de casă Stepluxe Gel Slippers cu talpă de gel oferă un efect calmant și revitalizant pe picioare și genunchi. Miezul de gel al tălpilor acționează ca un amortizor, care ajută la colectarea durerii la nivelul picioarelor, genunchilor și picioarelor. Absoarbe tensiunea și apasă pe picioare în timp ce mergi sau stai în picioare. Ideali pentru iarna, pot fi folositi atat pentru interior cat si pentru exterior. Este ușor de curățat și poate fi transferat la mașina de spălat. Aceste branțuri se adaptează la picioare și nu se deformează. Fabricat din țesătură moale și confortabilă din microfibră cu tălpi antiderapante. 

Dimensiuni disponibile:

100 ml 

Cremă din plante cu efect local accentuat asupra sistemului circulator și limfatic. Escină (castane sălbatice) reduce coagularea sângelui și pericolul de formare chiaguri de sânge în sistemul circulator.

Reduce tendința de umflare și senzația de greutate la picioare. Sprijină contracția vaselor sanguine periferice.

Cum utilizăm Veno Green?

Aplicați prin frecare ușoară de două-trei ori pe zi pe zona afectată de la tălpi în sus timp de 1 lună. După aceea se aplică zilnic pentru menținerea efectului.

Conținut:

Ulei de susam, ulei din germeni de grâu, ulei din sâmburi de struguri, ceară de albine, extract de Escină (castane sălbatice), extract de gălbenele, extract de propolis, ulei eteric de mentă, ulei eteric de chiparos, ulei eteric de lavandă, ulei eteric de portocale.

 

produse similare