RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Supliment alimentar Dual Bi-active Detox pentru detoxifierea colonului

98.90lei cantitate

Supliment alimentar
Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi
Un pachet conține 30 de capsule
Fabricat in Spania
Greutate neta: 23g - 30 capsule

Te simți balonat sau ai simptome de greață? În timp, deșeurile alimentare și toxinele se acumulează în intestinul gros, care poate ajunge la o greutate de până la 10 kg. Studii recente au relevat că sănătatea începe în intestinul gros și că acolo se găsesc mii de boli legate de funcția acestuia.

Vă prezentăm o metodă revoluționară de detoxifiere care vă va schimba viața în bine. Îți va restabili sănătatea și îți va reînnoi calitatea vieții.

Dual Bi-active Detox este prima formulă naturală care curăță colonul fără a-l dăuna, restabilind în același timp flora intestinală.

Formula Dual Bi-active Detox include o combinație revoluționară de ingrediente naturale și probiotice pentru reglarea și detoxifierea organismului. Ingredientele naturale precum brusturele, enzimele digestive, frunzele de Aloe Vera, turmericul, semințele de pătlagină, extractul de păpădie, feniculul, fumitorena și anghinarea beneficiază funcția colonului, permițându-vă să scăpați de excesul de toxine și de deșeurile alimentare. În acest fel, Dual Bi-active Detox detoxifică și se ocupă de procesul inflamator din tractul gastrointestinal.

produse similare