RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Starlyf Space Hangers - Umerașe verticale pentru spațiu maxim în garderobă

50.99lei cantitate
Marca: Starlyf
Greutate: 0.280kg

9 buc. Umerașe Starlyf Space + încă 9 buc. UN CADOU

Agățat vertical pentru spațiu maxim în garderobă

Umerașele Starlyf Space sunt umerasele revoluționare, datorită cărora vei avea o garderobă spațioasă, perfect organizată, fără stres și fără pierderi de timp! Doar glisați Umerașele Space pe cuier și transformați-vă instantaneu garderoba! Agățați un alt cuier pe umerașele Starlyf Space! Apoi repetă iar și iar până când agățați mai multe umerase împreună! Dacă te-ai săturat să ai de-a face cu dulapuri dezordonate și să te chinui să-ți găsești hainele preferate, Umerașele Starlyf Space sunt aici pentru a-ți schimba viața! Cu umerașele Starlyf Space vei tripla spațiul din garderoba ta. Umerașele Starlyf Space sunt arma ta secretă pentru dezordinea și organizarea dulapului, dulapul și orice alt spațiu de depozitare a hainelor pe care îl folosești.

Ușor de utilizat, doar glisați pe un cuier standard

Umerașele Starlyf Space sunt incredibil de ușor de utilizat. Glisați-le peste umerasele dvs. standard și sunteți gata. Așezați un alt cuier deasupra cârligului Starlyf Space Hangers și stivuiți umerasele pe verticală pentru a maximiza spațiul în dulap!

Organizați și maximizați spațiul în dulap

Spune-ți la revedere garderobei dezordonate și aglomerației de haine, deoarece Umerașele Starlyf Space sunt aici! Umerașele Starlyf Space sunt noua modalitate revoluționară de a vă organiza garderoba și de a vă maximiza spațiul. Dacă locuiești într-un apartament și dulapul tău este mic, dacă ai prea multe haine și dulapul tău este aglomerat sau pur și simplu adori aspectul unui dulap organizat. Umerașele Starlyf Space sunt asistentul tău, cu ajutorul căruia îți vei organiza garderoba și vei elibera spațiu pentru haine de trei ori mai multe!

Functioneaza pe toate tipurile de umerase: plastic, lemn, metal, catifea

Dimensiunea universală a umeraselor Space se potrivește oricărui cuier, ceea ce înseamnă că le poți folosi pe umerase din lemn, plastic, catifea și metal, nicio problemă! Construcția lor de înaltă calitate le permite să susțină mai multe articole de îmbrăcăminte în același timp, fără să se îndoaie sau să se rupă.

produse similare