RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Starlyf™ Express un aparat electric pentru prepararea alimentelor

186.99lei cantitate
Marca: Starlyf
cod produs: VHGVACIND0365
Greutate: 0.500kg

Starlyf ™ Express este un aparat compact electric pentru gătit, care vă permite să faceți delicioase mâncăruri gătite în casă în doar câteva minute. Trebuie doar să adăugați ingredientele, închideți capacul și se fierbe acum pe ambele părți simultan, astfel încât gatiti de două ori mai repede. Nici măcar nevoie să se dezghețe, doar postavyanete congelarea alimentelor în unitatea și este gata în câteva minute. Planul dvs. pentru o dietă sănătoasă este rapid, ușor și fără probleme.

Starlyf ™ Express este compact, astfel încât să puteți stoca în poziție verticală în dulap să-l păstrați pe tejghea sau păstrați-l într-un sertar. Acum faceți mese rapide și ușoare în câteva minute, fără probleme sau dezordine. Cu Starlyf ™ Express pur și simplu se toarnă amestecul pentru aluat, se adaugă afine sau ciocolată și se închide capacul. În doar câteva minute aveți clătite delicioase. Doar rotiți întregul dispozitiv. Nu este necesară plierea sau întoarcerea clătitelor. Incredibil!

Aparatul are două plăci adânci pentru gătit. Trebuie doar să adăugați ingredientele, închideți capacul și se fierbe acum ambele părți simultan, astfel încât gatiti de două ori mai repede. Cu Starlyf ™ Express, gătești mese perfecte, asa ca nu exagera și urmăriți greutatea cu ușurință. Se prepară somon și sparanghel ofertă gratar timp de trei minute sau mai puțin, sau orez si piept de pui suculent timp de șapte minute sau mai puțin.

Tabele de Starlyf ™ Express cu acoperire non-stick, nu trebuie să gătesc cu grăsime și curățare este atât de ușor, pur și simplu ștergeți. Plăcile sunt realizate din acoperire non-stick extrem de durabil și practic imposibil de citit potrivite pentru gătit de zi cu zi. Starlyf ™ Express este compact și mai mică decât prăjitor de pâine, astfel încât să-l păstrați în poziție verticală în dulap să-l păstrați pe tejghea sau păstrați-l într-un sertar. Asigurați-mese de casă pe care familia ta va iubi la fel de ușor de mini-pizza, la cald și gata în doar patru minute.

avantaje:

- Plăci cu acoperire neaderentă
- Ușor de întors
- Simultan preparate pe ambele părți
- mese delicioase în doar câteva minute
- Rapid și ușor

produse similare