RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Chillmax Pillow: Insert gel de răcire pentru toate pernele

96.99lei cantitate
Marca: Chilmax
cod produs: CHM
Greutate: 1.550kg

Perna de gel de răcire naturală
Chillmax Gel transferă căldura departe de corp
Utilizați ca pernă, covoraș sau pernă
Utilizați pentru a răci ture și laptopuri atunci când lucrați
Pentru răcire suplimentară la frigider înainte de utilizare
Nu este nevoie de apă sau reumplere
Dimensiuni portabile și de călătorie

INSERT DE GEL DE REFRIGERARE PENTRU TOATE PERNELE
Pentru un somn mai odihnitor sau un scaun mai rece, mai confortabil, Chillmax Pillow este răspunsul. Gelul interior al Chillmax Pillow reacționează la temperatura corpului dvs. pentru a absorbi excesul de căldură, îndepărtându-l de pielea dvs. pentru a produce un efect natural de răcire până la trei ore. Folosiți-l ca pernă sau pernă pentru scaun pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului supraîncălzirii. Chillmax poate fi introdus în perna sau perna dvs. preferată sau așezat deasupra pentru o răcire maximă. Dimensiunea portabilă și designul curat de ștergere înseamnă că îl puteți duce oriunde nopți fierbinți, lipicioase sau șezând incomode, prelungite ar putea fi o problemă.

SOIURI ȘI COOLURI PENTRU CONFORT MAXIM
În nopțile fierbinți și lipicioase, obținerea unui somn odihnitor poate fi greu, dar gelul moale și confortabil din perna Chillmax absoarbe excesul de căldură corporală și îl disipează departe de piele, oferindu-ți o senzație de răcire și relaxare. Amplasat în interiorul pernei sau pe partea de sus, în contact direct cu pielea, astfel încât să vă puteți bucura de o senzație liniștitoare și rece. În cele mai calde nopți așezați-l în frigider pentru câteva ore înainte de a merge la culcare pentru perna de răcire finală.

LUCRAȚI-O ÎNTOTDEAUNA - FĂRĂ NECESITATE DE APĂ SAU DE REALIZARE
Deoarece perna Chillmax este ușoară, pliabilă și subțire, o puteți îndepărta cu ușurință cu dumneavoastră în bagaj atunci când călătoriți în locuri calde. Mai bine, transportați-o cu dvs. într-un avion sau într-o mașină fierbinte pentru a vă răci în călătorie și, deoarece nu este necesar să reumpleți sau să adăugați apă, este întotdeauna gata, fără a fi nevoie să adăugați ceva la ea

MARE PENTRU GADGURI HOTE SAU CĂTRE LIMBE
Efectul de răcire al Chillmax Gel înseamnă că poate fi folosit pentru toate tipurile de aplicații în care lucrurile se supraîncălzesc. Plasat sub un laptop, acționează ca un covor de răcire excelent, care îți menține poala și laptopul rece și sigur. Înfășurați Chillmax Perna în jurul articulațiilor dureroase sau dureroase, cum ar fi gleznele și încheieturile mâinii, după exerciții fizice.

Cu perna Chillmax nu trebuie niciodată să vă faceți griji pentru a fi din nou fierbinte, deranjat și inconfortabil.

Materiale Ștergeți carcasa exterioară curată cu umplutură Chillmax Gel

produse similare