RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Deluxe Vegetable Slicer - Feliatorul automat pentru legume - KC25

100.99lei cantitate
cod produs: KC25
Greutate: 0.850kg

One Touch ™ Automatic Deluxe Vegetable Slicer - Автоматско ренде за зеленчук прави подготовка на вашата салата или зеленчук за готвење лесно, брзо, практично и сето тоа само со притискање на едно копче. Никогаш не било полесно да сече на тенки алатници краставици, моркови, тиквички, компири, пиперки, кромид и што ли уште не. Веќе ќе имате совршено обликувани помфрит и совршено исечени салата. Со Автоматското ренде за зеленчук можете да сече речиси секој зеленчук.

 Апаратот работи со 4 АА алкални или презареждаеми батерии. 

• Работи со батерии, лесен за употреба, сечете
 врз сад или во пластичен контејнер
• Заменлив сечила за 3мм Реза и за ивички,
 совршени за филиране и стругалка на компири, краставици, моркови,
 тиквички, пиперки и др.
• Двојната клипот систем не овозможува контакт на прстите со подвижни острица
• Лесен за чување и чистење

produse similare