RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Drain Jet: piston de mână cu aer pentru deschiderea canalelor și sifoanelor

145.99lei
Marca: DrainJet
Greutate: 0.500kg

- Curăță chiuvete înfundate, băi, toalete sau dușuri
- Ameliorează chiar și cele mai dificile blocaje
- Acționare manuală, acțiune de pompare
- presiune de până la 30psi
- 3 adaptoare, se potrivesc majorității deschiderilor și toaletelor
- Piese de schimb la conductele fragile
- Economisiți timp și bani pe comisioane costisitoare pentru apeluri

PISTON MANUAL AER PENTRU CANALE DE DESCHIDERE ȘI SIPOANE
Drain Jet este un piston manual de înaltă presiune conceput pentru curățarea rapidă și sigură a canalizărilor blocate, fără a fi nevoie de substanțe chimice grele sau în detrimentul dispozitivelor cu jet electric de înaltă presiune care vă pot deteriora conductele și canalizările. Indiferent dacă este vorba de o chiuvetă blocată, cadă, toaletă sau duș, Drain Jet este eficient pentru a descompune majoritatea blocajelor casnice, cum ar fi săpunul, părul, deșeurile de toaletă și multe altele. Cele trei adaptoare special amenajate se vor potrivi cu majoritatea deschiderilor și coturilor U ale toaletei și, deoarece controlați presiunea aerului, puteți aplica suficient pentru a elimina blocajul, dar nu suficient pentru a deteriora garniturile și conexiunile conductelor.

3 CONEXIUNI PENTRU MAI MULTE SIPOANE ȘI TOILE
Adaptorii special concepuți creează un sigiliu în jurul conductei. Pur și simplu conectați adaptorul corespunzător, umflați jetul de scurgere la presiunea dorită și așezați duza pe sifonul blocat, conducta sau rotiți U pe toaletă. Apăsarea pe trăgaci presurizează aerul în canalizare, eliminând înfundarea.

SOFT TO TUBES FLEXIBLE
Țevile dvs. de deșeuri nu sunt proiectate pentru a absorbi multă presiune, spre deosebire de conductele de apă sau gaz, astfel încât o presiune prea mare poate rupe sigiliile conexiunilor conductelor, ceea ce duce la scurgeri și chiar mai multe probleme. Barele și jetoanele industriale pot fi prea puternice pentru conductele dvs., dar pistoanele tradiționale sunt adesea ineficiente, deoarece fiecare „apăsare” este urmată de la fel de multă „tragere”. Deoarece cu Drain Jet pompezi manual presiunea, poți aplica doar cantitatea corectă de presiune a aerului necesară într-o direcție pentru a șterge obstrucția și a-ți proteja conductele.

Economisiți timp și bani pe instalații sanitare costisitoare
O conductă blocată, în special toaleta, poate fi o problemă deranjantă și scumpă. Nu doriți să așteptați toată ziua și apoi plătiți unui străin să vină în casa dvs. pentru o taxă imensă de apel de urgență pentru a face față unei simple conducte blocate. Cu Drain Jet în dulap, puteți rezolva această problemă în câteva minute. Fără substanțe chimice, fără taxe scumpe și așteptare.

Colorate Verde & negru
Dimensiuni Cutie: 25,5 x 10 x 24,5 cm Unitate: 26 x 25 x 7,5 cm
Materiale Plastic ABS și PVC
Pachetul conține Drain Jet, adaptor mic, adaptor mare, adaptor toaletă și prospect
Greutăţi Brut: 720g Net: 580g
Avertizare

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acest produs nu este o jucărie. Citiți instrucțiunile înainte de prima utilizare și păstrați-le pentru referințe viitoare. Verificați întotdeauna sistemul de scurgere pentru eventuale deteriorări sau scurgeri înainte de a folosi jetul de scurgere. Asigurați-vă că formați un sigiliu bun în jurul deschiderii înainte de a elibera presiunea. Asigurați-vă întotdeauna că țineți unitatea cu două mâini atunci când funcționați. NU scufundați jetul de scurgere în apă. NU folosiți acest produs cu niciun produs chimic. Pot apărea Splashback, purtați întotdeauna mănuși și ochelari de siguranță atunci când utilizați produsul. (NU ESTE OFERITĂ) NU suprapresurizați aparatul. NU pompați unitatea de mai mult de 20 de ori. Asigurați-vă că curățați unitatea și adaptoarele după fiecare utilizare. Opriți utilizarea imediat dacă produsul este deteriorat. Încercarea de a utiliza produsul în alt scop decât ceea ce este destinat este extrem de periculos. Acest produs funcționează cu aer comprimat de înaltă presiune. Nu indicați niciodată Drain Jet-ul către oameni sau animale. Utilizați întotdeauna capul corespunzător în funcție de drenul pe care încercați să îl deblocați, așa cum se recomandă în instrucțiunile anexate.