RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Kolbex pentru articulații

101.90lei cantitate
Marca: Kolbex
Greutate: 0.100kg

Supliment alimentar
Doza zilnica recomandata: 1 capsula dimineata cu un pahar cu apa
Un pachet conține 30 de capsule
Fabricat in Spania
Greutate neta: 19g - 30 capsule

Durerile articulare cauzate de boli precum artrita, reumatismul și osteoartrita afectează din ce în ce mai mulți adulți din întreaga lume și pot reduce drastic calitatea vieții celor care suferă de acestea.

Aceste boli sunt greu de tratat și provoacă dureri severe și probleme de mobilitate. Este obișnuit să încerci să le tratezi cu corticosteroizi sau antiinflamatoare, dar nu atacă sursa problemei, așa că durerea revine. În plus, aceste medicamente pot avea efecte secundare puternice.

Prezentăm o nouă soluție revoluționară pentru problemele articulare care a ajutat mii de femei și bărbați din întreaga lume: noul KOLBEX, cu o formulă îmbunătățită, soluția naturală și definitivă pentru durerile articulare.

Kolbex este singurul bazat pe noua proteină de melc Nutraspersa. Echipa științifică responsabilă pentru noul Kolbex a dezvoltat o formulă de capsulă care se bazează pe alantoină, proteina pe care melcii o folosesc pentru a regenera celulele și a le repara cojile. Datorită puterii alantoinei, combinată cu alte ingrediente naturale, cartilajele și articulațiile sunt regenerate. De la primele doze se poate observa o creștere a elasticității și flexibilității, o îmbunătățire a mobilității și o reducere a durerii.
Formula îmbunătățită a lui Kolbex este unică prin faptul că este îmbogățită cu componente precum colagen, oligoelemente și glicoaminoglicani care oferă rezultate impresionante. În plus, Kolbex conține și turmeric, cunoscut pentru efectul său antiinflamator, precum și zinc și vitaminele C și B6 pentru susținerea sistemului imunitar. Dar asta nu este tot, formula sa fortificata contine si royalactina, prezenta in laptisorul de matca, care contribuie la cresterea energiei si vitalitatii, precum si la intarirea sistemului nervos.
Datorită efectului holistic al acestei formule exclusive îmbogățite cu ingrediente naturale, se obțin rezultate puternice, acesta este ceea ce face ca Kolbex să fie unic.

produse similare