RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Mighty Bamboo Towels - prosoape de bucătărie din fibra de bambus reutilizabile super-absorbante

75.99lei cantitate
cod produs: MB01
Greutate: 0.500kg
  • Fabricat din fibră de bambus natural
  • Ultra-absorbantul conține cu până la 10 x mai mult lichid decât hârtia
  • Super-puternic, are o greutate de până la 10 kg, chiar și când este umed!
  • Anti-bacteriene, astfel încât nu mai mirosuri și germeni învechiți
  • Îți economisește bani, refolosește fiecare prosop până la 80 DE TIMPURI. Asta înseamnă 3200 de utilizări pe pachet!
  • Ecologic, economiseste cumpararea munților de prosoape de hârtie
  • Mai dur decât hârtia, nu se va destrama cu spălarea grea

DANELE DE BUCURĂ REZUMABILE SUPER-ABSORBENTE PENTRU FIBRĂ DE BUCURĂ
Șervețele de bambus Mighty sunt următoarea generație în prosoape de bucătărie, punând toate umbrele de hârtie la umbră pe atât de multe niveluri! Sunt fabricate din fibra de bambus prietenoasă cu planeta, care este o resursă durabilă și este biodegradabilă. Prosoapele de bambus puternice sunt la fel de amabile cu planeta, pe cât sunt dure la scursuri, pete și mizerie de bucătărie.

Bambusul este în mod natural anti-bacterian, astfel încât acestea nu vor mirosi murdar și murdar, precum bureții și pânzele o fac după utilizare, iar toți germenii care pot fi colectați și răspândiți pe suprafețele dvs. nu sunt niciodată o problemă. Șervețele de bambus Mighty sunt super-absorbante și super-puternice, pot absorbi o cantitate imensă de lichid dintr-o dată și pot fi spălate din nou pentru a le reutiliza imediat. Cel mai bine este că se poate spăla la mașină, astfel încât fiecare prosop să poată fi folosit, spălat și UTILIZAT CONTRA Până la 80 de ori! Imaginați-vă doar numărul enorm de rulouri de bucătărie care înfundă depozitele de deșeuri pe care le-ați trece până când ați trecut printr-o singură bucată de prosoape de bambus Mighty!

REALIZAT DIN FIBRA BAMBOO NATURALE
Când vine vorba de fibre absorbante, nu poți bate calitățile naturale ale bambusului. Fiecare fibră are un profil eliptic unic, creând o suprafață mai mare și permițând extragerea lichidelor în țesătură mai ușor și în volume mult mai mari. Acest lucru înseamnă că șervețele de bambus Mighty vor absorbi până la 10 TIMP la fel de mult ca un prosop de hârtie. Forma fibrei de bambus o face, de asemenea, mult mai dură decât hârtia, deoarece fiecare fibră este lungă și puternică, formând o suprafață țesută în loc de particule de hârtie slabe și scurte de hârtie, astfel încât poate reține o greutate de 10 kg și poate fi spălată la aproape uscată și folosită iar si iar!

VĂ SALVEZĂ BANI, REUZAȚI FIECARE TOALĂ Până la 80 de timpi!
Când adăugați suma cheltuită pe prosoape de bucătărie pe parcursul unui an, este o cheltuială majoră. Ajungem pentru prosoape de bucătărie toată ziua și trecem printr-un munte de hârtie care trebuie plătit atât din punct de vedere al banilor, cât și al efectului său asupra depozitului de deșeuri atunci când îl aruncăm. Șervețele de bambus Mighty pot fi spălate cu rufe normale și reutilizate până la 80 de ori! Asta înseamnă 3200 de utilizări pe pachet !! Doar o foaie ar putea dura săptămâni, chiar luni, când s-ar putea să-ți fi lucrat deja prin jumătate de duzină de role întregi de echivalent.

NU TREBUIE PENTRU STILE ȘI DEVERSE Umede
Datorită texturii naturale moi a fibrei de bambus, șervețele de bambus Mighty pot fi utilizate pentru toate tipurile de aplicații uscate din jurul casei tale, precum șlefuirea și tamponarea suprafețelor, curățarea sticlei fără a lăsa scame și chiar a înfășura mâncarea pentru a lua cu tine, până atunci. fi folosit ca șervețel!

Culoare Alb
Capacitate 20 de foi pe rola. Fiecare prosop de bambus Mighty este lavabil de până la 80 de ori.
Îngrijire de curățare Spălați la mașină până la 30 ° C sau mai puțin pe un loc delicat. A nu se folosi înălbitor. Nu calcati. Nu se usucă, nu folosește balsam.
Dimensiuni Pachet: 16.5x8x29cm Unitate: 8x8x29cm
Materiale Fibră de bambus
Pachetul conține 2 x 20 de rulouri de foi perforate
Greutăţi Brut: 380g Net: 360g