RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Tigaie antiaderenta Copper Stone 20 cm

95.99lei cantitate
cod produs: CS20
Greutate: 0.500kg

DIMENSIUNE: 20 cm

 

- Tehnologie ultra antiaderent
- Construcție super rigidă
- Distributie dinamica a caldurii
- Gătiți fără grăsime
- Finisaj frumos de cupru
- Miez din aluminiu forjat
- Baza din otel inoxidabil
- Mâner cu efect de lemn

 

Tigaile sunt unul dintre cele mai esentiale accesorii de bucatarie. Vă prezentăm tigăi Copper Stone de o calitate extrem de înaltă, atât de rezistente încât vă vor servi mulți ani. Dezvoltat folosind o tehnologie uimitoare, cu un design unic cu cinci straturi și o suprafață inovatoare antiaderentă cu trei straturi. Funcționează pe toate tipurile de sobe - electrice, ceramice, cu halogen, pe gaz și cu inducție. Ele rezistă la temperaturi ridicate.

Nu conțin acid perfluorooctanoic, plumb și cadmiu, ceea ce le face sigure pentru întreaga familie.

Folosind tehnologia antiaderență de ultimă oră, am creat o tigaie cu o distribuție de neegalat a căldurii, cu niveluri de durabilitate și rezistență la zgârieturi de vârf.

Știm deja că gătitul fără a fi nevoie să adăugați grăsimi sau ulei face să mâncați mai sănătos și să curățați mai rapid, dar tigăile Copper Stone se încălzesc, de asemenea, mai repede, rămân fierbinți mai mult și gătesc alimentele în mod uniform, deoarece vă oferă o acoperire antiaderență perfectă indiferent de situație. aragazul pe care gătiți.

În plus, construcția super-dură creată dintr-un strat foarte dur, rezistent la zgârieturi, combinată cu un corp din aluminiu forjat și o bază din oțel, înseamnă că aceste tigăi sunt construite pentru a rezista și gata să vă ușureze gătitul de fiecare dată.

Finisajul frumos de cupru, precum și mânerul din bachelit cu efect de lemn sculptat manual, conferă tigăilor Copper Stone un aspect profesional, de înaltă calitate, care vă va uimi familia, prietenii și oaspeții.

Tigăile sunt disponibile în trei dimensiuni - 20, 24, 28 cm și Wok 28 cm.

produse similare