Modul tradițional de separare a gălbenușului de albușul oului ia timp și mereu face mizerie în bucătărie.
Cu instrumentul inovativ Yolktor™, separarea gălbenușului de albuș nu a fost niciodată mai ușoară!
Pur și simplu strângeți corpul și îndreptați-l către gălbenușul oului. Eliberați-l și gălbenușul va fi aspirat în corpul Yolktor™.
Cu capetele sale suplimentare, Yolktor™ se poate utiliza și pentru ungerea aluatului, cât și drept container pentru depozitare, de asemenea, pentru bătutul gălbenușului de ou.
Yolktor™ este un instrument obligatoriu în bucătărie!
• Separare ușoară a gălbenușului de albușul oului
• Pur și simplu strângeți corpul și îndreptați-l către gălbenușul oului. Eliberați-l și gălbenușul va fi aspirat în corp.
• Poate menține 4 gălbenușuri
• Cu adaptorul în formă de pensulă puteți unge aluatul
• Dop inclus pentru păstrarea în frigider
• Agitatorul este opțional pentru bătutul gălbenușurilor în Yolktor™
• Ușor de utilizat și se poate curăța în mașina de spălat vase