RON | leu românescEUR | euroUSD | US DollarGBP | livră
RomânăRomânăEnglishEnglish
autentificare | Inregistreaza
Articole0
CLIENT LOGIN Autentifica-te cu e-mail și parola de la înregistrarea. Ați uitat parola?

Categorii

Cele mai vizitate

Condiții generale

Condiții generale ale TV-MARKET.RO

Privind relațiile cu clienții cu contracte la distanță

  1. Prin prezentele Condiții generale se stabilește modul, termenele și condițiile de încheiere a contractelor la distanță între TV-MARKET.RO și clienții săi, precum și pentru alte relații și neînțelegeri referitoare la prezentul contract.
  2.  Condițiile generale sunt obligatorii pentru TV-MARKET.RO și clienții săi. Clienții adeveresc primirea și acceptarea Condițiilor generale prin semnătura lor de pe talonul de livrare unde se specifică clar conținutul livrării. Contractul se consideră încheiat de la data primirii comenzii.
  3. Clientul are dreptul să refuze produsele în termen de patruzeci zile lucrătoare de la încheierea tranzacției cu TV-MARKET.RO, conform Instrucțiunilor standard de refuz al cumpărăturilor,  și numai în cazurile în care produsul nu afost folosit, este în forma și cantitatea inițiale de acelea de la primirea produsului iar ambalajul original nu a fost desfăcut. Coletul d ereturnare trebuie să fie însoțit de talonul de livrare
  4. Returnarea produsului se face cu firma de curierat cu care a fost primit pe cheltuiala clientului.Pentru produsele trimise în alt mod diferit de cele de mai sus, TV-MARKET.RO nu este răspunzătoare.
  5. Dacă se dorește refuzul livrării din partea clientului în condiții diferite de cele de la punctul nr. 3, clientul trebuie să depună o cerere scrisă sau pe cale electronică, la office@tv-market.ro, unde trebuie indicate motivele și cauzele cererii.
  6. TV-MARKET.RO garantează returnarea sumei plătită de client fără valoare serviciului de curierat pentru primirea și returnarea produsului numai în cazurile îndeplinirii condițiilor de la punctul nr. 3 din Condițiile generale.

Returnarea sumei plătite de client se face ramburs prin poștă sau numerar la magazinul TV-MARKET.RO.